Bezoek onze garage in Apeldoorn

U kent Autobedrijf Van Dalen ongetwijfeld als populaire showroom, maar heeft u ook al eens onze garage in Apeldoorn bezocht? In onze garage voorzien wij uw auto graag van een totaalservice. Denk hierbij niet alleen aan reparaties, maar ook aan auto onderhoud en het uitvoeren van een apk. Tijdens onze apk richten wij de aandacht op alle onderdelen van uw auto, om zeker te zijn dat deze veilig is om de weg op te kunnen en u op de plek van bestemming te brengen.

Snelle service bij Van Dalen

Bij Van Dalen weten wij hoe belangrijk uw auto is. Wanneer u onze garage in Apeldoorn bezoekt, bijvoorbeeld voor een reparatie, wilt u dan ook niet dat u uw auto voor een lange tijd kwijt bent. Wij doen er dus alles aan u een snelle service te verlenen, zonder dat daarbij iets van de kwaliteit verloren gaat. Het eindresultaat is altijd hetgeen dat er toe doet en daarom werken alleen de beste vakmonteurs aan het onderhoud en de reparaties van uw auto. Onze garage in Apeldoorn heeft al jarenlange ervaring met alle merken auto’s. Omdat wij deze ook verkopen, zorgen wij er altijd voor dat wij van nieuwere modellen weer leren. Zodoende wordt onze kennis van de nieuwste ontwikkelingen ook continu bijgespijkerd.


Garage in Apeldoorn, Autobedrijf van Dalen

Kom eens langs!

Of u nu baat heeft bij auto onderhoud, toe bent aan een apk of interesse heeft in auto verkoop in Apeldoorn; u bent altijd van harte welkom bij Autobedrijf Van Dalen. Bezoek onze showroom voor de mooiste occasions, of kom langs in de garage voor een voordelige apk of snel auto onderhoud. U vindt Autobedrijf Van Dalen aan de Oude Apeldoornseweg, op nummer 26C in Apeldoorn.

 

 

Werkplaats
Neem contact op