Bezoek Autobedrijf Van Dalen voor uw apk in Apeldoorn

Autobedrijf Van Dalen staat bekend om zijn mooie personenauto’s en bedrijfswagens. Maar wist u ook dat u bij ons terecht kunt voor een snelle apk in Apeldoorn? In onze werkplaats verzorgen wij uw auto tot in de puntjes, waarbij een jaarlijkse apk ook uitgevoerd kan worden.

Uw garage in omgeving Apeldoorn

Als professionele garage in Apeldoorn heeft Autobedrijf Van Dalen al jarenlange ervaring met het onderhoud van auto’s en reparaties. Door de jaren heen hebben wij steeds meer kennis opgedaan, waardoor wij ook op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op technisch gebied. Tijdens een apk in Apeldoorn zal uw auto dan ook van binnen en buiten gecontroleerd worden op de verkeersveiligheid. Dit is uiteraard anders dan een reparatie of auto onderhoud in Apeldoorn. Echter kunnen er tijdens de apk in Apeldoorn ook gebreken naar voren komen, die wij graag voor u verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan versleten remmen, kapotte (rem)lichten, banden met slecht of geen profiel, defecte schokdempers, versleten leidingen en pakkingen of lekkages in of onder uw auto. Na de apk wordt u duidelijk uitgelegd wat er mankeert aan de auto en wat de reparatie en de kosten zullen zijn. Autobedrijf Van Dalen gebruikt enkel originele onderdelen, waardoor u altijd verzekerd bent van goede kwaliteit. 


APK in Apeldoorn bij Auto van Dalen

Een voordelige apk in Apeldoorn

Voor een voordelige apk in Apeldoorn gaat u naar Autobedrijf Van Dalen. Hier wordt aandacht geschonken aan de veiligheid van uw auto en de onderdelen die echt onderhoud nodig hebben. U zult niet onnodig in de kosten gejaagd worden, waardoor de kosten die u maakt altijd een investering zijn. Wilt u ook een apk in Apeldoorn of omstreken? Kom eens langs! U kunt vooraf een afspraak maken door te bellen naar 055 - 303 41 33.

 

 

Werkplaats
Neem contact op